Aktuelt

Vi trenger tips til markeringer som har vært ekstra kreative i år. Vi skal nemlig kåre en vinner av Kreativitetsprisen 2018.

Komiker Else Kåss Furuseth tildeles Åpenhetsprisen 2018 på Verdensdagen for psykisk helse 10.oktober.

Årets quiz er klare, både på pdf og kahoot. En for voksne og en for de unge. 

Verdensdagen for psykisk helse og Skolefrukt har i år inngått et samarbeid. Skolefrukt tilbyr alle skoler som per i dag deltar i skolefruktordningen via Skolefrukt.no å bestille frukt til sin markering av Verdensdagen. 

Fysisk aktivitet gir positive gevinster for din psykiske helse. Derfor støtter Stormberg Verdensdagen for psykisk helse.   

Alle kan markere Verdensdagen! Du er ikke avhengig av å søke penger fra oss for å markere. Her finner du noen gode tips til hvordan du kan markere dagen – helt gratis. 

En filmvisning kan både lære, inspirere og skape dialog om temaer det kan være vanskelig å snakke om ellers. Vi har snakket med Karianne Berge, distributør i Indie Film, som har stor tro på filmvisning på Verdensdagen for psykisk helse.

Gladnyhet til våre arrangører som holder til i Hedmark: fylkesmannen deler ut 50 000,- øremerket Mental Helselags Verdensdagen arrangementer. 

Sarpsborg kommune ble hedret med en pris for sin kreativitet for sin innsats på Verdensdagen for psykisk helse.

Vi er stolte over å ha med oss foredragsholdere som brenner for et rausere samfunn. Se hvem som kommer til seminarene her. 

Vi ønsker både nye og gamle arrangører velkommen til inspirasjonsseminar våren 2018.

Kort oppsummert: Nye rekorder og stort engasjement i 2017. Vi har alle hatt noe å glede oss over. Takk for en superinnsats.

18.oktober var det duket for seminar om arbeid og psykisk helse i Bergen, i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. 

Markering på Egertorget med Else Kåss Furuseth.

Steinar J. Olsen – gründer og eier av Stormberg

Vi kvier oss for å snakke med kollegaer om psykiske utfordringer, til tross for mer åpenhet om psykisk helse i samfunnet. Det viser resultatene fra en ny undersøkelse analyseinstituttet YouGov har gjennomført på oppdrag fra Verdensdagen for psykisk helse.

Quiz er sosialt, hyggelig og lærerikt. Her finner du quiz både for skoleelever og voksne som kan brukes på din markering. 

En filmvisning kan gi både gode opplevelser, åpne for refleksjoner, samtaler og kunnskap. En enkel og fin måte å markere Verdensdagen på. Her får du vite hvordan.

Vi har gleden av å invitere deg til et innholdsrikt frokostseminar på Verdensdagen for psykisk helse, tirsdag 10. oktober. Se hvem som kommer!

Vis at dere er med i Norges største informasjonskampanje om psykisk helse!

Om Verdensdagen

Verdensdagen for psykisk helse er Norges største opplysningskampanje for psykisk helse og markeres på den 10. oktober. Dagen skaper åpenhet og gir kunnskap om psykisk helse - vi har alle en psykisk helse.

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.