Aktuelt

Quiz er sosialt, hyggelig og lærerikt. Her finner du quiz både for skoleelever og voksne som kan brukes på din markering. 

En filmvisning kan gi både gode opplevelser, åpne for refleksjoner, samtaler og kunnskap. En enkel og fin måte å markere Verdensdagen på. Her får du vite hvordan.

Vi har gleden av å invitere deg til et innholdsrikt frokostseminar på Verdensdagen for psykisk helse, tirsdag 10. oktober. Se hvem som kommer!

Vis at dere er med i Norges største informasjonskampanje om psykisk helse!

Her kan du se materiellet for Verdensdagen 2017. For å bestille må du registrere ditt arrangement i vår kalender.

Glede kan være så mye. Har du noen tenkt på hva bøker kan gjøre med dine følelser? Les mer om lesing som terapi skrevet av ambassadør Kirsten Muhle. 

Hva vet vi egentlig om norske lederes kompetanse om og holdninger til ansatte med psykiske helseutfordringer? Altfor lite, mener psykologspesialist og prosjektleder Martin Øien Jenssen ved Universitetetssykehuset Nord-Norge.

25.april ble Møteplass folkehelse arrangert på Sentralen i Oslo. Konferansen skal styrke samarbeidet mellom frivilligheten og kommunene.

Vil du markere Verdensdagen for psykisk helse? Se vår nye opplæringsfilm!

Les om hvordan Berg kommune går frem for å markere Verdensdagen for psykisk helse.

Årets internasjonale tema for Verdensdagen er "Arbeid og psykisk helse". 

Fysisk og psykisk helse henger sammen. Derfor er vi glade for å samarbeide med Norges Turmarsjforbund om markeringer!

Arrangementskomiteen får pris for konseptet #coffeesharing i forbindelse med markeringen av Verdensdagen for psykisk helse. 

I forbindelse med 25-års jubileet lanserer vi vår nye grafiske profil. Sommerfuglen har fått et mer moderne uttrykk.

I mars reiser vi landet rundt for å inspirere og motivere til å markere Verdensdagen. Med oss på laget har vi flotte foredragsholdere, og her kan du se hvem som kommer til ditt seminar.

Med årets tema «Noe å glede seg over» oppfordrer vi folk til å finne de små og store tingene rundt seg som gir glede for deg selv og andre. Det kan gi bedre psykisk helse i hverdagen. 

Våre frivillige ambassadører, tidligere fylkeskontakter, er en engasjert gjeng som brenner for at du lykkes med ditt arrangement.

Sammen tok vi noen nye rekorder i 2016, men viktigst er at psykisk helse blir satt på dagsorden.

Her finner du opptak fra hele arrangementet, med utdeling av Åpenhetsprisen 2016 og paneldebatt om åpenhet rundt psykisk helse. 

Gjennom samarbeid med Pilar Teater fikk elevene utfolde seg kreativt i form av tekst og foto.

Om Verdensdagen

Verdensdagen for psykisk helse er Norges største opplysningskampanje for psykisk helse og markeres på den 10. oktober. Dagen skaper åpenhet og gir kunnskap om psykisk helse - vi har alle en psykisk helse.

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.