Lynkurs i markering av Verdensdagen

Vil du markere Verdensdagen for psykisk helse? Se vår nye opplæringsfilm!

Verdensdagen har fått hjelp av Molte Media til å lage en film som skal hjelpe våre lokale arrangører i planleggingen av sin markering.

 
 

Bakgrunn for filmen

- Mange trenger enkle råd for hvordan de kan lage et arrangement i forbindelse med Verdensdagen. Vi har sett fra våre inspirasjonsseminarer at behovet for et lynkurs i planlegging er stort, sier kampanjeleder Le Hang Duong.

Filmen er ment som et lynkurs i hvordan du laget et arrangement, og lokale arrangører kan for eksempel bruke filmen som en intern kick off når de settter sammen arbeidsgruppen. Den kan også brukes sammen med vår animasjonsfilm om Verdensdagen.

 

Forenkle arrangørarbeidet

- Dessverre har vi ikke kapasitet til å reise rundt til alle steder i Norge. Det er også mange som ikke har anledning til å delta på seminarene av ulike grunner. Derfor ønsket vi å lage et alternativ som gjør at flere kan få tips til hvordan de kan markere, fortsetter Le Hang.

Med det digitale formatet håper Verdensdagen på å nå enda flere.

- Jeg håper at filmen, sammen med animasjonsfilmen om Verdensdagen, kan forenkle arbeidet for nye og gamle arrangører, avslutter Le Hang.

Om Verdensdagen

Verdensdagen for psykisk helse er Norges største opplysningskampanje for psykisk helse og markeres på den 10. oktober. Dagen skaper åpenhet og gir kunnskap om psykisk helse - vi har alle en psykisk helse.

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.