Nasjonal markering av Verdensdagen - FULLT

Vi har gleden av å invitere deg til et innholdsrikt frokostseminar på Verdensdagen for psykisk helse, tirsdag 10. oktober. Se hvem som kommer!

Dette arrangementet krever påmelding, og det er nå FULLT. 

Også i år inviterer vi til en hyggelig markering og prisutdeling i ærverdige Nationaltheatret. Tidspunkt 8:30-10:00

Noen smakebiter:

  • Åpenhetsprisen 2017 
  • Michael Andreasen (P4-radiovert) og Veronica Nilsen (tidligere tolk i Afghanistan og nå politi) forteller om sine erfaringer med å være åpen om psykiske utfordringer og hvordan arbeidsgiver har håndtert dette.
  • Psykologspesialist og forsker Martin Øien Jenssen presenterer ferske resultater fra undersøkelsen "Arbeid som medisin - om norske lederes holdninger til psykisk helse"
  • Sofasamtale om Åpenhetens konsekvenser med blant annet Stormberg-grunder Steinar J. Olsen og økonomiprofessor, tidligere statsråd Victor Norman. 

Siden 1992 har 10. oktober blitt markert som Verdensdagen for psykisk helse i over 150 land. 25 år har gått og i Norge er dette blitt den største informasjonskampanjen drevet av små og store lokale arrangører fra Lindesnes til Nordkapp. 

Verdensdagen for psykisk helse koordineres av Mental Helse på oppdrag fra Helsedirektoratet. Dette arrangementet er et samarbeid mellom Mental Helse, Nationaltheatret og Verdensdagen. 

Om Verdensdagen

Verdensdagen for psykisk helse er Norges største opplysningskampanje for psykisk helse og markeres på den 10. oktober. Dagen skaper åpenhet og gir kunnskap om psykisk helse - vi har alle en psykisk helse.

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.