Samarbeid med Norges Turmarsjforbund

Fysisk og psykisk helse henger sammen. Derfor er vi glade for å samarbeide med Norges Turmarsjforbund om markeringer!

- Vi har alle en fysisk og psykisk helse. Og det er like viktig å trene begge deler. Turmarsj er sosialt og er et godt tilbud for folk som ønsker møte andre turglade mennesker. En gåtur med hyggelige mennesker kan gjøre godt for den psykiske helsen også. Vi håper at mange turlag vil være med og gjøre en forskjell ved å invitere til en marsj på Verdensdagen, sier kampanjeleder for Verdensdagen, Le Hang Duong. 

Verdensdagen og Norges turmarsjforbund har blitt enige om å gjøre noe sammen på Verdensdagen. Derfor inviterer Duong ledere og aktive i Turmarsjforbundet til å melde seg på et gratis inspirasjonsseminar for å finne ut hvordan dere kan delta i markeringen.

- Jeg håper at mange turmarsjforeninger enten lager en markering eller går sammen med de lokale kreftene om en større markering. På inspirasjonsseminaret vil dere få innsikt i ulike typer markeringer. Jeg tror også at andre deltakere kan være interessert i å et samarbeid lokalt, sier Duong.

Finn et inspirasjonsseminar i nærheten av deg her: http://www.verdensdagen.no/oensker-du-aa-markere/inspirasjonsseminar-2017

Finn et turmarsjlag i nærheten av der du bor her: http://www.turmarsjforbundet.no/ 

Verdensdagen for psykisk helse er en årlig markering som holdes over hele verden den 10. oktober. Nå inviteres turlagene til å delta i Norges største kampanje for psykisk helse. 

Om Verdensdagen

Verdensdagen for psykisk helse er Norges største opplysningskampanje for psykisk helse og markeres på den 10. oktober. Dagen skaper åpenhet og gir kunnskap om psykisk helse - vi har alle en psykisk helse.

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.