Om Verdensdagen

Verdensdagen for psykisk helse er en årlig markering som holdes over hele verden den 10. oktober. I Norge markeres dagen i perioden medio september til medio oktober.

Kort informasjonsfilm om Verdensdagen. Filmen ligger tilgjengelig på YouTube for bruk.

Med årets tema «Noe å glede seg over» oppfordrer vi folk til å finne de små og store tingene rundt seg som gir glede for deg selv og andre. Det kan gi bedre psykisk helse i hverdagen. 

Prisen deles ut hvert år til en person som har gjort et særlig bidrag for å skape åpenhet om psykisk helse. Med Åpenhetsprisen ønsker vi å bidra til større åpenhet og kunnskap om psykiske lidelser, samt rive ned fordommer om slike sykdommer.

Ønsker du å nominere en kandidat: frist 1. september.

Kreativitetsprisen er en hederspris og en offisiell erklæring på at arrangørene gjør en fantastisk jobb med sine Verdensdagsarrangementer. Prisen deles ut hvert år. Kreativitet, mangfold og godt samarbeid på tvers av fag- og organisasjonsgrenser er felles for alle prisvinnerene så langt.

Er du interessert i å vite mer eller lage sak om Verdensdagen? Vi samarbeider gjerne med media.

Vi er to ansatte i Verdensdagen. Med oss har vi et nettverk av 12 frivillige ambassadører. Sammen skal vi hjelpe dere til å markere Verdensdagen. 

Våre frivillige ambassadører, tidligere fylkeskontakter, er en engasjert gjeng som brenner for at du lykkes med ditt arrangement.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.