Materiell til din markering

Her kan du ta en titt på materiellet for Verdensdagen 2018. Grunnet stor pågang er vår webshop nå stengt. Men her finner du filer du kan laste ned av vårt infomateriell.

For å bestille materiell må du først registrere ditt arrangement i vår kalender. Kalenderen finner du her. Når du har gjort det, vil du få en epost med link til vår eksterne webshop. Dersom du ikke får eposten, har du skrevet feil epost adresse. 

Vi har utarbeidet en brosjyre med alt av årets materiell. Den kan lastes ned her:

Quiz 

Quizen har blitt en tradisjon, og er veldig fint å bruke på skolen eller på mindre arrangementer. Quizen er også tilgjengelig i Kahoot. Quizen kommer for junior og for voksne.

Kahoot quiz voksne

Kahoot quiz junior

Kaffepakken - nasjonal markering 10. oktober

Kaffepakken er en enkel måte å markere Verdensdagen på. Den består av kaffekopper til utdeling den 10.oktober.

Krav til mottakere av kaffepakken:

  • Kaffepakken må deles ut den 10. oktober.
  • Du tar bilde av aktiviteten din og publiserer på sosiale medier med #verdensdagen + navn på arrangør. Alternativt kan du sende bilde til oss på e-post.*
  • Dersom du har behov for å få støtte til å gjennomføre kaffepakken (kjøpe inn kaffe/drikke eller noe annet å dele ut), kan du få et gavekort til verdi 300,- til Norgesgruppens butikker. Vi har et begrenset antall gavekort, og oppfordrer dere til å vurdere om dere har behov for gavekortet. Hvis du likevel trenger støtten, husk å krysse av for gavekort. Pakken er basert på tillit og vi håper at dere husker å publisere et bilde på 10. oktober for å være med på markeringen.

*Vi forbeholder oss rettigheten til å bruke bilde i Verdensdagen sammenheng.

Reflekser

Verdensdagen er i oktober, når mørket og regn kan gjøre det vanskelig å se og bli sett. Refleksene er flotte å dele ut til både store og små - alle fortjener å bli sett!

 

T-skjorter

 

T-skjortene kan brukes av arrangementskomiteen og andre frivillige på deres markering.T-skjortene er temanøytrale.

Buttons (10x10cm)

Buttons skal brukes av arrangørene og de frivillige som et supplement til eller i stedet for t-skjorter. Enkelt å bruke hvis du ikke vet hvem eller hvor mange som skal bistå med markeringen. Greit å ha utenfor gensere og jakker dersom man står ute. Lett å bruke igjen flere steder.

Ballonger

Bestill ballonger og fargelegg Norge grønt i oktober! De kan selvsagt også brukes som give-away til barn. Bruk helium dersom du ønsker at de skal sveve. De kommer i nynorsk og bokmål.

Stressball hjerteformet

Stressballene gjør godt for armmuskulaturen og kan bidra til å redusere stress. De er koselige å se på og fine å gi bort.

Psykevettreglene (plakat) - nå også på arabisk, polsk og samisk!

Gode hverdagsråd for god psykisk helse. Psykevettreglene kommer i plakatformat (A3) på bokmål, nynorsk, engelsk, arabisk, polsk og samisk.

Filer til nedlastning:

Psykevettreglene minifolder

Gode hverdagsråd for god psykisk helse i miniformat. Perfekt til å dele ut på markering av Verdensdagen.

Fil til nedlastning:

 

Disse kan du prate med (A3 plakat)

Å snakke med noen om det som er vanskelig er noe av det aller viktigste du kan gjøre for din psykiske helse. Denne plakaten kommer i A3 format.

Fil til nedlastning:

Om Verdensdagen - plakat

Denne plakaten kommer i A3 format, og er fin å henge opp for å informere om hva Verdensdagen er. Heng den opp på din markering, eller kanskje på din arbeidsplass eller skole.

Fil til nedlastning:

Om Verdensdagen - A5 kort

Dette kortet kommer i A5 format, og er fint å dele ut på din markering. På baksiden finner du utfyllende og nyttig informasjon om hva Verdensdagen for psykisk helse er.

Fil til nedlastning:

Enkle råd når livet er vanskelig - hefte

Et hefte med enkle råd rettet mot befolkningen. Denne kan fint brukes på skoler, men også på stand.

Fil til nedlastning:

Vær raus-kort

Små visittkort hvor du kan dele tanker om raushet, kanskje gi rosende ord? Til bruk på skoler, på arbeidsplassen, i organisasjoner - hvor enn det måtte passe med små oppmuntringer. Kanskje kan dere fylle dem ut og putte dem i postkassene i nabolaget? Raushet er bra for din psykiske helse.

Fil til nedlastning:

Temakort

Store kort med årets hashtag som kan benyttes til fotografering eller henges opp som pynt.

Mål: 29,7x10,5 cm.

Fil til nedlastning:

Sponsor klistremerke

Dette klistremerke (10x10) kan du for eksempel gi til bidragsyterne til arrangementet ditt. Har du for eksempel fått mat fra lokalbutikken? Gi dem et klistremerke, som de kan henge opp og vise at de har bidratt.

Fil til nedlastning:

 

Runde klistremerker (4x4cm)

Runde klistremerker med årets tema «Vær raus». Disse kan brukes på egne kaffekopper dersom dere skal markere på en annen dag enn 10. oktober. Ta gjerne med noen til de lokale kafeene og spør om de vil bruke de på sine kaffekopper.

Fil til nedlastning:

Invitasjon (A3)

Mal til invitasjon plakat i A3 format med informasjon om Verdensdagen og årets tema. På invitasjonen er det lagd plass til at arrangører selv kan skrive på tidspunkt og sted for sin markering. Invitasjonen er både tilgjengelig med den vanlige Verdensdagen logoen og logoen med 10.oktober.

Fil til nedlastning:

Fil til nedlastning i word:

Sinn og samfunn - Tema: Verdensdagen 

Mental Helses medlemsblad sin spesialutgave for Verdensdagen. Gode artikler om årets tema. Godt lesestoff og kanskje flere ideer til ditt arrangement? 

Rollup

Mål: 85x205 cm.
Enkel rollup eller pressevegg med Verdensdagens logo. Arrangører må selv bestille og betale for rollup. Kontakt Aksess & Daylight per epost   for pris.

Fil til nedlastning:

Informasjonsfilm

Vi har også laget en kort informasjonsfilm som  for eksempel kan vises på storskjerm, brukes i presentasjoner eller på informasjonsskjermer.

Filmen finner du her

Infomateriell fra tidligere kampanjer til nedlasting:

 

Plakat fra 2014. Anbefales å printe ut i A3 format:

 

Pdf-utgave av brosjyren "Gode råd til foreldre og foresatte":

 

2-sidig infoark om stress og psykisk helse:

 

Postkortet "Se meg":

 

Se meg i barnehagen - hefte:

 

Se meg i skolen - hefte:

 

10 tips for bedre selvfølelse:

Ønsker dere å bestille brosjyrer fra Mental Helse, ta kontakt på e-post:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.