Løft blikket med Thomas Seltzer
Se vår nye filmserie om ensomhet og utenforskap.
Les artikkel
Her finner du digitale verktøy som kan gjøre det lettere for deg å håndtere psykiske vansker.
Syntes du det er vanskelig å skaffe deg venner? Med disse appene er nye venner kun et par tastetrykk unna.
Venn handler om å koble mennesker og aktiviteter. Her kan du møte nye mennesker basert på interesser, verdier og preferanser, lage eller delta på aktiviteter andre arrangerer.
Appen Speedfriending har som mål å koble venner gjennom sveips, og ved å delta på mange sosiale eventer. I appen finner du også en sosial kalender hvor du finner neste sosiale begivenhet i byen din, enten det er volleyball, en skogstur eller et nytt og spennende Speedfriending-arrangement.
Hjelpehånda er et simuleringsspill der ungdom øver på å takle følelsesmessige utfordrende situasjoner og samtidig lærer et enkelt og godt problemløsningssystem.
Appen er kvalitetssikret av Helsedirektoratet, og basert på metodikken av Solfrid Raknes.
Pustepause er en app som hjelper deg å takle stress, angst og grublete tanker. Gjennom daglige øvelser kan du lære deg å bli mer oppmerksom og tilstede
Utviklet av lege Charlotte Lunde.
Mange strever med psykiske reaksjoner som stress og uro på usikre og uforutsigbare hendelser. Stressmestring er et digitalt selvhjelpsprogram for å mestre denne typen vansker.
Appen er kvalitetssikret av Helsedirektoratet, og utviklet av Haukeland Universitetssykehus/Youwell.
Tankevirus er en video-app, og du starter med å se en kort programserie om hvordan psykologi påvirker deg i hverdagen. Etter dette åpner appen en ny tips-film hver morgen, med en oppgave eller refleksjon som du skal ta med seg inn i dagen.
Appen er kvalitetssikret av Helsedirektoratet, og utviklet av Brorson og Sande/Youwell.
UngSpotlight er et kurs der du lærer mer om hvordan negative tanker oppstår. Du lærer også hvordan du kan takle vanskelige tanker og følelser gjennom forskjellige øvelser.
Appen er kvalitetssikret av Helsedirektoratet, og utviklet av Youwell AS og Helse Bergen HF.
Hjelp oss gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om hvordan vi har det! Bruk Verdensdagen som en anledning til å markere ditt engasjement, spre kunnskap, stille viktige spørsmål eller gjøre noe meningsfullt for de rundt deg.
Se vår nye filmserie om ensomhet og utenforskap.
Les artikkel
Se oversikt over relevante nøkkeltall og fakta om ensomhet og utenforskap.
Les artikkel
Se oversikt over døgnåpne hjelpetelefoner og chattetjenester hvor du kan få råd, veiledning og noen å snakke med.
Les artikkel