Nytt initiativ for å få naboer til å møtes
Se hvordan Obos brukte Verdensdagen til å skape flere meningsfulle møter mellom naboer.
Les historie
Hammerfest ungdomstjeneste markerte Verdensdagen med å invitere gutter og ikke-binære til viktige samtaler om psykisk helse.
Hammerfest ungdomstjeneste jobber for større åpenhet om psykisk helse blant ungdommene i Hammerfest. I år markerte de Verdensdagen ved å invitere til samtaler, foredrag og livepodkast gjennom Guttekonferansen på Hammerfest videregående skole.
Ungdomstjenesten i Hammerfest ønsket i år å markere Verdensdagen i form av en konferanse for gutter og ikke-binære på Hammerfest videregående skole. Tema for konferansen var gutter og ikke-binæres psykiske helse og fikk navnet Guttekonferansen.
Vi arbeider for mer åpenhet rundt psykisk helse blant ungdommen i Hammerfest. Guttekonferansen handler om å bringe unge gutter og ikke-binære sammen, uansett sosioøkonomisk bakgrunn, sammen om samfunnsretta og helsefremmende opplevelser.
Vi ønsker at årets tema vil bidra til at flere gutter og ikke-binære blir mer oppmerksom på hverandre og tørre å snakke om de vanskelige tingene.
Vårt beste råd for å forebygge ensomhet og utenforskap er at vi må bli flinkere til å inkludere hverandre. Tørre å snakke om de vanskelige tingene og ikke stille så høye krav til oss selv og andre, men heller fokusere på de positive tingene og vise raushet.
Hjelp oss gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om hvordan vi har det! Bruk Verdensdagen som en anledning til å markere ditt engasjement, spre kunnskap, stille viktige spørsmål eller gjøre noe meningsfullt for de rundt deg.
Se hvordan Obos brukte Verdensdagen til å skape flere meningsfulle møter mellom naboer.
Les historie
Forskere ved St. Olavs hospital og NTNU bruker Verdensdagen til å formidle ny forskning om årets tema innen rus, psykisk helse og psykiatri.
Les historie
NHO markerer for psykisk helse for sine 30000 medlemsbedrifter i høst.
Les historie