Hopp til hovedinnhold

Kontakt oss

Ønsker du å samarbeide med oss, eller trenger innspill til hvordan du kan markere Verdensdagen for psykisk helse i ditt nærmiljø?

Praktiske spørsmål om materiell, markeringer og frister kan rettes til info@verdensdagen.no, så lover vi å svare deg så fort vi kan.

Slik jobber vi med Verdensdagen for psykisk helse

Vi et kampanjeteam på tre personer som jobber med å spre kunnskap, inspirere til markeringer og øke forståelse og åpenhet om psykisk helse hele året.

Det gjør vi blant annet ved å tilrettelegge for at alle som markerer Verdensdagen har tilgang på aktuell kunnskap og relevante og kvalitetssikrede ressurser. Vi jobber med et stort lag av spennende samarbeidspartnere som hjelper oss i dette arbeidet, og som vi setter stor pris på.

I tillegg har vi en aktiv tilstedeværelse i sosiale medier og gjennom podkasten Åpne Forhold, hvor vi formidler kunnskap om psykisk folkehelse hele året.

Anura Sankholkar

Kampanjeleder
Har du spørsmål om kampanjen, eller ønsker å samarbeide med oss om en markering?

anura@verdensdagen.no
Tlf: 402 32 786

Profilbilde av Anura Sankholkar som er kampanjeleder for Verdensdagen

Camilla Voutilainen Nordbø

Rådgiver
Har du spørsmål om materiellet vårt, vår visuelle profil eller trenger råd til å legge opp en god markering?

camilla.v.nordbo@verdensdagen.no
Tlf: 481 17 591

Profilbilde av Camilla Voutilainen Nordbø som er rådgiver i Verdensdagen

Gro Kristine Kannelønning

Frivillig
SoMe og grafisk design

Profilbilde av Gro Kannelønning som er frivillig for Verdensdagen

Om Verdensdagen

  • Verdensdagen for psykisk helse markeres den 10. oktober, og er en internasjonal FN-dag for å skape bevissthet om psykisk helse
  • I Norge markeres dagen med en nasjonal kampanje som mobiliserer befolkningen til en felles innsats for den psykiske folkehelsa
  • Kampanjen varer fra uke 39-42, og markeres av kommuner, skoler, arbeidsplasser, organisasjoner og fagmiljøer over hele landet
  • Tema 2024: Vi trenger å snakke mer sammen. #gi8minutter
  • Mental Helse koordinerer kampanjen på oppdrag fra Helsedirektoratet


Til media

Vil du se hva som skjer i ditt lokalmiljø? I 2023 var engasjementet rekordhøyt med over 3300 markeringer over hele landet. Alle markeringene i landet blir publisert på våre nettsider. Se oppdatert oversikt over alle markeringene i hele landet, med kontaktinformasjon til initiativtakerne.

Mediehenvendelser

Spørsmål og henvendelser fra media kan rettes til kampanjeleder, Anura Sankholkar, på anura@verdensdagen.no eller telefon 402 32 786.