Hopp til hovedinnhold

Podkast: Åpne Forhold

En lett samtale om det som kan være vanskelig, med psykolog Kyrre Dyregrov og veileder André Clausen.

Bilde av Kyrre Dyregrov og André Clausen, som er programledere for podkasten Åpne Forhold.

Hør siste episode

Om podkasten

Hva er egentlig normalt, og hva kan vi gjøre med negativt tankespinn? Vi tar for oss hverdagslige utfordringer og spørsmål som mange kjenner seg igjen i, og vender dem i en god samtale.

Podkasten ble lansert oktober 2021, og kommer ut med nye episoder hver torsdag året rundt. Programlederne for podkasten Åpne Forhold er veileder André Clausen og psykolog Kyrre Dyregrov, som begge bor i Øygarden kommune og har solid erfaring med å jobbe med og formidle om psykisk helse.

Les mer om André og Kyrre

Bilde av Andre Clausen og Kyrre Dyregrov som er programledere for podkasten Åpne Forhold

Gjestepodkaster

Episode #50: Åpenhetens pris m/Lars Erik Lund

Hva har det kostet å være åpen om depresjon? Konserndirektør Lars Erik Lund vant Åpenhetsprisen i 2021, og gjestet podkasten Åpne Forhold i 2022 for å fortelle hvordan det har preget livet i etterkant.

Episode #49: Usikkerhet m/Anna of the North

Hvordan føles det å bli alltid bli vurdert? Artisten Anna of the North snakker om usikkerheten med å være kjent artist og menneske.

Episode #46: Selvmord m/Lars Petter Kjær

658 personer tok sitt eget liv i Norge i 2021. Lars Petter Kjær mistet to barn til selvmord og har vært åpen om sin historie for at det skal bli lettere for oss andre å snakke om det utenkelige og for å minnes guttene sine med kjærlighet. Vi har ingen flere å miste.

Har du en problemstilling du vil at vi skal ta opp i podkasten?

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill til podkasten, og ønsker å utvikle innholdet sammen med lytterne.

Send oss en mail på info@verdensdagen.no eller ta kontakt på Instagram eller Facebook.

Om Verdensdagen

  • Verdensdagen for psykisk helse markeres den 10. oktober, og er en internasjonal FN-dag for å skape bevissthet om psykisk helse
  • I Norge markeres dagen med en nasjonal kampanje som mobiliserer befolkningen til en felles innsats for den psykiske folkehelsa
  • Kampanjen varer fra uke 39-42, og markeres av kommuner, skoler, arbeidsplasser, organisasjoner og fagmiljøer over hele landet
  • Tema 2024: Vi trenger å snakke mer sammen. #gi8minutter
  • Mental Helse koordinerer kampanjen på oppdrag fra Helsedirektoratet

Bli med å markere Verdensdagen!

Hjelp oss gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om hvordan vi har det! Bruk Verdensdagen som en anledning til å markere ditt engasjement, spre kunnskap, stille viktige spørsmål eller gjøre noe meningsfullt for de rundt deg.