Hopp til hovedinnhold
NyhetsartikkelPublisert: 29.8.2022

Hvem bør få Åpenhetsprisen 2022?

Kjenner du til noen som har gjort en ekstra innsats for å øke kunnskap om psykisk helse? Send inn forslag innen 10. september.

Konserndirektør Lars Erik Lund i Veidekke, vinner av Åpenhetsprisen 2021

Kjenner du til en person, organisasjon eller gruppe som har gjort en ekstra innsats for å øke kunnskap om psykisk helse? Da bør du nominere de til Mental Helses Åpenhetspris. Prisen deles ut på den nasjonale markeringen av Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober.

Kriteriene for å få prisen er at kandidaten må ha markert sin åpenhet på en tolerant og inkluderende måte og medvirket til å redusere fordommene rundt psykiske helseutfordringer.

Loading...

Åpenhetsprisen deles ut av Mental Helse på Verdensdagen 10. oktober, og er en anerkjennelse til en person, organisasjon eller gruppe som har gjort en ekstra innsats for å øke kunnskap om psykisk helse.

Alle kan foreslå en kandidat, gruppe eller organisasjon de mener fortjener prisen.

Send ditt forslag og en kort begrunnelse til post@mentalhelse.no

Tidligere vinnere av Åpenhetsprisen er bl.a. Fabian Stang, Else Kåss Furuseth, Arnhild Lauveng, Thomas Seltzer, Marianne Mjaaland og Lars Erik Lund.

Bli med å markere Verdensdagen!

Hjelp oss gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om hvordan vi har det! Bruk Verdensdagen som en anledning til å markere ditt engasjement, spre kunnskap, stille viktige spørsmål eller gjøre noe meningsfullt for de rundt deg.

Ikke gå glipp av viktig informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Vi holder deg oppdatert på siste nytt i kampanjen og gir deg gode ressurser og verktøy for å markere Verdensdagen for psykisk helse.