Hopp til hovedinnhold
NyhetsartikkelPublisert: 11.4.2024

Årets tema slippes 18. april!

Stadig flere unge opplever at livet er lite meningsfullt. I år vil vi oppfordre til aktive grep for å finne håp og mening i en urolig tid.

Bilde av logo for Verdensdagen for psykisk helse

2022-2024: Mobilisering mot ensomhet og utenforskap

Årets kampanje blir det tredje året hvor vi mobiliserer til tiltak for å å motvirke ensomhet og utenforskap. I 2022 oppfordret vi til å skape flere møteplasser. I fjor oppfordret vi til å gjøre møteplassene våre mer inkluderende.

Over 3300 arbeidsplasser, skoler, studiesteder, kommuner, organisasjoner og ildsjeler tok denne oppfordringen på strak arm i fjor, og skapte meningsfulle markeringer og møtepunkter på kryss og tvers i landet.

Aldri før har så mange markert Verdensdagen for psykisk helse som i fjor - vi håper på minst like stort engasjement i høst!

En bildecollage fra markeringer av Verdensdagen for psykisk helse i 2023

Aktive grep for å finne mening

Stadig flere unge opplever at livet føles lite meningsfullt. Årets kampanje vil derfor oppfordre til aktive grep for å finne håp og mening i en urolig tid.

Vi gleder oss til å dele årets tema med dere 18. april!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så er du sikret informasjon om de viktigste milepælene i kampanjen.

Bli med å markere Verdensdagen!

Hjelp oss gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om hvordan vi har det! Bruk Verdensdagen som en anledning til å markere ditt engasjement, spre kunnskap, stille viktige spørsmål eller gjøre noe meningsfullt for de rundt deg.

Ikke gå glipp av viktig informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Vi holder deg oppdatert på siste nytt i kampanjen og gir deg gode ressurser og verktøy for å markere Verdensdagen for psykisk helse.