Hopp til hovedinnhold
NyhetsartikkelPublisert: 27.9.2023

Bli med på Speedfriending i høst!

Vi inviterer til å bli kjent med andre i nærmiljøet ditt i høst, gjennom arrangementer i de største byene i landet.

Speedfriending er gratis, tilgjengelig og en enkel måte å bli kjent med flere ulike mennesker på, selv for deg som ikke er like utadvendt. Hver samtale varer i sju minutter, og baserer seg på kreative spørsmål og spennende dilemmaer som holder samtalen gående.

Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer nye Speedfriending-arrangementer i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Mer enn 800 personer på tvers av generasjoner, kulturer og mennesketyper deltok i fjor - bli med i år du også!

Bilde av flere mennesker som sitter rundt et langbord og prater sammen

Kan du ikke delta?

Hva med å arrangere et eget Speedfriending-arrangement der du bor? Registrer markering og bruk disse 36 spørsmålene, for å skape gode menneskemøter der du bor.

Bli med å markere Verdensdagen!

Hjelp oss gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om hvordan vi har det! Bruk Verdensdagen som en anledning til å markere ditt engasjement, spre kunnskap, stille viktige spørsmål eller gjøre noe meningsfullt for de rundt deg.

Ikke gå glipp av viktig informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Vi holder deg oppdatert på siste nytt i kampanjen og gir deg gode ressurser og verktøy for å markere Verdensdagen for psykisk helse.