Hopp til hovedinnhold
NyhetsartikkelPublisert: 9/20/2022

Speedfriending x Verdensdagen

Vi markerer Verdensdagen med å invitere til meningsfulle møter mellom ulike mennesker i de fem største byene i Norge i høst. Bli med!

Speedfriending x Verdensdagen

Sosiale møteplasser er viktig for å bygge nettverk, føle mestring, forebygge utenforskap og styrke den psykiske helsa. I årets kampanje oppfordrer vi til markeringer som gjør det lettere for ulike mennesker å møtes på en meningsfull måte.

Derfor har vi inngått et samarbeid med Speedfriending om å skape meningsfulle møteplasser sammen i de største byene i Norge mellom uke 39-42 i høst.

Speedfriending er gratis, tilgjengelig og en enkel måte å bli kjent med flere ulike mennesker på, selv for deg som ikke er like utadvendt. Hver samtale varer i sju minutter, og baserer seg på kreative spørsmål og spennende dilemmaer som holder samtalen gående. Finn en dato som passer deg i oversikten under, og bli med!

Bergen (gjennomført)

Stavanger (gjennomført)

Loading...

Tromsø (gjennomført)

Loading...

Oslo (gjennomført)

Trondheim

Loading...

Kan du ikke delta?

Hva med å arrangere et eget Speedfriending-arrangement der du bor? Registrer markering og bruk disse 36 spørsmålene, for å skape gode menneskemøter der du bor.

Bli med å markere Verdensdagen!

Hjelp oss gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om hvordan vi har det! Bruk Verdensdagen som en anledning til å markere ditt engasjement, spre kunnskap, stille viktige spørsmål eller gjøre noe meningsfullt for de rundt deg.

Ikke gå glipp av viktig informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Vi holder deg oppdatert på siste nytt i kampanjen og gir deg gode ressurser og verktøy for å markere Verdensdagen for psykisk helse.