Hopp til hovedinnhold
NyhetsartikkelPublisert: 19.6.2024

Bestill foredrag til høstens markeringer

Se vår liste over anbefalte foredragsholdere til Verdensdagen for psykisk helse i 2024.

Bilde av en mann med ryggen til kamera og mikrofon i hånda som snakker i et lyst rom foran mange mennesker.

Vi ønsker å tilrettelegge for gode markeringer, og vet at mange ønsker tips til relevante foredragsholdere. Vi har derfor inngått samarbeid med en rekke dyktige foredragsholdere som vi anbefaler spesielt til årets kampanjetema.

Alle på listen tilbyr foredrag gratis eller til rabattert pris i kampanjeperioden (uke 39-42), med et pristak på maks 8000 kr. Reisekostnader avtales utenom. Enkelte foredragsholderne har avgrenset tilbudet til enkelte sektorer eller regioner.

Listen er ikke uttømmende, og det er mange dyktige foredragsholdere som ikke står på vår liste, som også kan passe deres markering. Listen vil fylles på fortløpende de neste månedene, etter hvert som vi inngår nye relevante samarbeid.

Gode råd for å booke foredragsholder

I perioden rundt Verdensdagen er det mange som vil ha foredrag, og flere av foredragsholderne vil ofte få flere forespørsler for samme dato. Det er derfor viktig med tydelighet og gode avklaringer for å få til en effektiv booking-prosess.

  • Lag en ønskeliste over hvilke foredragsholdere dere helst vil ha. Forankre denne hos de som tar beslutning, slik at dere er klare til å booke hvis dere får «JA» fra den foredragsholderen dere vil ha.
  • Avklar hvilken dato og hvilket klokkeslett dere ønsker foredraget. Et foredrag er normalt 45 minutter. Alt utover dette, kan øke prisen.
  • Sørg for at budsjettet er avklart før dere går i gang med bookingen. Foredrag kan faktureres som undervisning, uten mva.

Bli med å markere Verdensdagen!

Hjelp oss gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om hvordan vi har det! Bruk Verdensdagen som en anledning til å markere ditt engasjement, spre kunnskap, stille viktige spørsmål eller gjøre noe meningsfullt for de rundt deg.

Ikke gå glipp av viktig informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Vi holder deg oppdatert på siste nytt i kampanjen og gir deg gode ressurser og verktøy for å markere Verdensdagen for psykisk helse.