Hopp til hovedinnhold
NyhetsartikkelPublisert: 8/30/2022

Ressurser til årets markering

Vi er tomme for gratis materiellpakker, men heldigvis har vi flere ressurser som kan brukes til å synliggjøre din markering!

Banner i PVC 100x80, tilgjengelig i nettbutikken
Banner i PVC 100x80, tilgjengelig i nettbutikken

Tomt for materiellpakker

Med godt over 2000 registrerte markeringer gikk årets materiellpakker fort unna. De markeringene vi oppfordrer til å gjennomføre i år er heldigvis ikke avhengig av fysisk materiell eller giveaways. Vi har likevel forståelse for at materiell kan være fint å ha, fordi det bidrar til å synliggjøre deres markering. I år har vi derfor valgt å satse på å tilgjengeliggjøre en stor variasjon av våre ressurser til alle arrangører av Verdensdagen for psykisk helse.

Det finnes både mye gratis infomateriell, flere gode digitale ressurser og en fin og variert nettbutikk som kan bidra til å løfte deres markering av Verdensdagen for psykisk helse.

Last ned informasjonsmateriell

Vi har et stort utvalg plakater og infomateriell på flere språk, som både kan lastes ned og brukes på infoskjermer o.l eller skrives ut og henges opp. Alt informasjonsmateriellet er basert på forskning, og vi oppfordrer til å bruke det aktivt som en ressurs i kampanjeperioden og utenom.

Kjøp produkter i nettbutikken

Ønsker du materiell for å synliggjøre din markering? Bannere, drikkeflasker, t-skjorter, klistremerker, roll-ups m.m. kan kjøpes via nettbutikken til Norgesprofil.

Ressurser og foredragsholdere

Årets tema handler om å bygge gode meningsfulle møteplasser, og øke kunnskapen om virkningen av ensomhet, diskriminering og utenforskap for vår psykiske helse. I den anledning har vi samlet et fantastisk lag av gode formidlere som både kan holde foredrag om årets tema og som har mye kunnskap om psykisk helse generelt.

Vi er opptatt av at Verdensdagen for psykisk helse skal være en anledning til å sette i gang innsats som skal vare over tid. Derfor har vi samlet sammen en rekke ressurser og aktiviteter som enkelt kan brukes for å markere perioden på en måte som bidrar til økt kunnskap og åpenhet om psykisk helse.

Bli med å markere Verdensdagen!

Hjelp oss gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om hvordan vi har det! Bruk Verdensdagen som en anledning til å markere ditt engasjement, spre kunnskap, stille viktige spørsmål eller gjøre noe meningsfullt for de rundt deg.

Ikke gå glipp av viktig informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Vi holder deg oppdatert på siste nytt i kampanjen og gir deg gode ressurser og verktøy for å markere Verdensdagen for psykisk helse.