Hopp til hovedinnhold
NyhetsartikkelPublisert: 7/1/2022

Velkommen til våre nye nettsider!

Verdensdagen for psykisk helse har fått nye nettsider med mye spennende ny funksjonalitet og innhold.

Verdensdagen for psykisk helse logo

Vi har gjort mange nye grep som vi håper vil inspirere og gjøre det lettere for deg å planlegge en god markering av Verdensdagen for psykisk helse.

De nye nettsidene og den nye visuelle profilen vår er utviklet av Kult byrå.

Ny ressursbank for arrangører

Vårt formål er å tilrettelegge for gode markeringer som setter psykisk helse på kartet over hele landet og bidrar til å øke kunnskap, forståelse og åpenhet om psykisk folkehelse.

Et av årets viktigste grep er at vi har utviklet en digital ressursbank hvor vi har samlet en rekke kvalitetssikrede ressurser og fordredragsholdere, som er tilpasset ulike typer markeringer og sektorer. Noen har vi utviklet selv, andre videreformidler vi. Ressursbanken fylles på fortløpende, og vi oppfordrer til å bruke den aktivt for å skape gode markeringer til årets tema.

Kom i gang med planlegginen

Vi håper å gjøre reisen fra idé til gjennomføring av markering så enkel og inspirerende som mulig, og håper de nye nettsidene vil bidra til dette. Få oversikt over de viktigste milepælene, og få tips til hvordan du kan planlegge en god markering.

Årets materiellpakke

Alle som registrerer markering hos oss kan bestille vår gratis materiellpakke fra tirsdag 16. august. Planlegger du en stor markering for et eksternt publikum i år? Da kan du søke om å få ekstra materiell gjennom vår utvidede materiellpakke.

Registrer din markering

Mer enn 1000 har allerede registrert sin interesse for å markere. Meld din interesse for å markere allerede i dag, så får du beskjed når den fullstendige registreringen er på plass fra onsdag 17. august.

Gjesteinnlegg, podkast og fagartikler

Vi samarbeider med et stort og spennende lag av fagmiljøer og organisasjoner som hjelper oss spre aktuell kunnskap om psykisk helse. Les våre gjesteinnlegg og lytt til podkasten vår Åpne Forhold i sommer, for en lett prat om det som kan være vanskelig.

Loading...

Nettsiden er fortsatt under arbeid, så vær tålmodig med oss! Mer informasjon om årets ressurser, tiltak og milepæler kommer over sommeren.

Vi håper dere liker den nye nettsiden vår, og at dere blir inspirert til å markere i høst!

Vi trenger hverandre. #løftblikket

Bli med å markere Verdensdagen!

Hjelp oss gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om hvordan vi har det! Bruk Verdensdagen som en anledning til å markere ditt engasjement, spre kunnskap, stille viktige spørsmål eller gjøre noe meningsfullt for de rundt deg.

Ikke gå glipp av viktig informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Vi holder deg oppdatert på siste nytt i kampanjen og gir deg gode ressurser og verktøy for å markere Verdensdagen for psykisk helse.